Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 09:09

Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης "Σκύλων Οδηγών"

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου μας,

παρακαλούμε να τιμήσετε με τη παρουσία σας την ενημερωτική εκδήλωση που θα συνδιοργανώσουμε με το Κέντρο "Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος" το Σάββατο 4 Ιουνίου, με σκοπό την ενημέρωση για τους Σκύλους Οδηγούς. Συγκεκριμένα:

Από τις 9.00 π.μ. έως τις 10.45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στα γραφεία του Συνδέσμου από τη Πρόεδρο του Κέντρου "Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος" κα Ζωή Γερουλάνου και τους εκπαιδευτές προκειμένου να ενημερωθούν τα Μέλη μας για τη διαδικασία απόκτησης Σκύλου Οδηγού.Αργότερα, από τις 11.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση ευαισθητοποίησης του κοινού στη Πλατεία Αριστοτέλους (στο ύψος της Μητροπόλεως). Οι παρευρισκόμενοι (Μέλη & Φίλοι) θα έχουν την ευκαιρία γνωριμίας και βόλτας με το Σκύλο Οδηγό.

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τόσο η Εκπαίδευση στη Κινητικότητα και το Προσανατολισμό (προ της απόκτησης του Σκύλου) όσο και η εν συνεχεία παροχή εκπαιδευμένου Σκύλου Οδηγού παρέχονται από τους φορείς μας Δ Ω Ρ Ε Α Ν, παροχές οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο δικαίωμα κάθε ατόμου με μερική ή ολική απώλεια όρασης.

Διαβάστηκε 2302 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διήμερη Εκδρομή 11 & 12 Ιουνίου 2016

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.